perjantai 30. toukokuuta 2014

Pyörölukuarvonnan voittaja!

Yy-kaa-koo, kone arpokoon...

Pyörölukuarvontaan tuli mahtavia ehdotuksia huoneentauluiksi ja blogipostauksiksi! Haluaisin toteuttaa ne kaikki, ja mistä sitä tietää, vaikka joskus toteuttaisinkin. Jostain pitää aloittaa, joten pistin arpoen, kuten lupasinkin. Kommentteja tuli 10 kappaletta ja satunnaislukugeneraattori veti hatusta
Tadaa! Kommentin numero 3 eli Iina T:n hekumallisen toivomuksen

Tule ja puserra

Intohimoinen punaista väriä sisältävä huoneentaulu menee työn alle tässä kesän aikana ja esittelen sen sitten, kun se on Iinan haltuun päätynyt. Sillä aikaa käykää tutustumassa Ihanan Iinan kuvablogeihin, joista  Solmuja sisältää käsitöitä  ja Viivoja sikermiä kuvataidetta.

Ja kun kerran pääsin vauhtiin niin arvoin vielä toisenkin kerran. Osassa  kommentteja kun oli useampia ehdotuksia, niin laskin kaikki ehdotukset omiksi arvoikseen, jolloin sain ehdotusten kokonaismääräksi 13 (kun laskin punarinnan mukaan, kun mulle tuli siitä heti idea). Arpaonni tuli ja pusersi
Tadaa! Ehdotusta numero 11 eli Valpun lisä-ääntä Marian toivepostaukselle numero 3, joka koski tätä asiaa:



Onko se mummo? Vai onko se noita-akka?

Ei, se on Seurasaaren ulkomuseon kesätyöntekijä, ja Marian toivomuksena numero 3 oli "Seurasaari-raportti kesän lopulla: kävikö lopulta tylsäksi, tuliko jännetupen tulehdus jatkuvasta käsityön teosta, oliko muuten raskasta vaiko unelmatyö, mitä muuta funtsailit ;) "

Olen tosiaan kesän töissä Seurasaaressa ja henkilökohtaisen fb-tilini kaverit ovatkin jo saaneet Seurasaari-aiheisia päivityksiä ihan nokko. Ja syksyllä on sitten tänne blogiin tulossa kuulkaat sellainen raportti kuin vain viisi vuotta käsityönopettajakoulutuksessa täysipäiväisesti itsereflektioita kirjoittanut voi tehdä. 

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja onnittelut voittajille! Todennäköisesti parin vuoden päästä on seuraava pyöröluku saavutettu ja silloin lupaan taas arpoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kertokaapa vaikka tarinoita, niistä mie tykkään.